Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Olt: Poliţiştii au confiscat 39 de arme şi 62.000 kg de exploziv

Majoritatea armelor au fost confiscate pentru că deţinătorii nu aveau permis de portarmă sau acte de provenienţă. În cursul anului au fost confiscate, de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Olt, 39 de arme de foc, 618 kilograme de muniţie, 62.000 kilograme de exploziv, 25.579 kilograme de substanţe toxice şi 10.989 kilograme de mercur. Cantităţile de mercur şi exploziv sunt de două ori, respectiv şase ori mai mari decât cele confiscate anul trecut. Multe arme au intrat în posesia poliţiei pentru că deţinătorii nu aveau permis de portarmă şi acte de provenienţă a armelor sau pentru că unii oameni au găsit pistoale vechi în diferite locuri: în podul casei, în zidurile vechi demolate sau în pământ.

domeniu: 
categorie: