Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Oltean cere PSD să părăsească guvernarea, dacă nu face faţă coaliţiei

Vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean, recomandă PSD să părăsească guvernarea, în situaţia în care social-democraţii consideră că nu pot să facă faţă coaliţiei. „În situaţia în care PSD apreciază că nu poate să facă faţă unei asemenea guvernări trebuie să-şi pună foarte serios problema celeilalte poziţii, aceea de a părăsi guvernarea, fiindcă starea de duplicitate în care se poziţionează este păguboasă şi pentru PSD, şi pentru guvernarea în sine”, a declarat Ioan Oltean, în cadrul unei conferinţe de presă.

Vicepreşedintele PD-L s-a referit la şedinţa de luni a Camerei Deputaţilor, în care, ar fi fost refăcută „majoritatea parlamentară de tristă amintire, cea din 2007, pe formula 322, între PSD aflat la guvernare şi PNL aflat în opoziţie”.

„Această majoritate nouă este constituită cu un scop foarte bine determinat, acela de a compromite miniştri PDL, de a diminua imaginea PDL şi, în mod indirect, de a duce la o diminuare a încrederii în preşedintele Traian Băsescu. PDL s-a delimitat şi se delimitează la modul ferm de o asemenea atitudine a PSD, care, cu încălcarea gravă a dispoziţiilor protocolului încheiat cu ocazia parteneriatului pentru România, se asociază cu uşurinţă cu PSD pentru compromiterea miniştrilor PDL. Ultima încercare e cea care o vizează pe doamna ministru a Turismului, Elena Udrea, când au consimţit cu uşurinţă să constituie comisia Vanghelie, că nu o putem numi comisia Udrea care să verifice oportunitatea cheltuielilor făcute de acest minister fiindcă de legalitate nu s-a legat nimeni”, a declarat democrat-liberalul.

„PDL cere PSD să nu uite că se află la guvernare. E un avertisment foarte serios”, a mai precizat Ioan Oltean. 

domeniu: 
categorie: