Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Orban consideră că Băsescu va candida pentru un nou mandat la Cotroceni

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că discuţiile privind posibilitatea ca Traian Băsescu să nu mai candideze pentru un nou mandat la Cotroceni reprezintă o falsă dezbatere, ce are rolul de a deturna atenţia de la problemele guvernării. "Dar, dacă va candida, va trebui să spună ce a făcut în ultimii cinci ani, iar ca  răspuns la această întrebare, părerea mea este că nu are decât şansa unei tăceri prelungi”, a afirmat Orban, în cadrul unei conferinţe de presă.

Orban a mai precizat că preşedintele Băsescu va decide să nu candideze, numai în cazul în care va fi sigur că nu are nicio şansă la un al doilea mandat. În opinia lui Orban, Băsescu va candida chiar dacă îşi va estima şansele la doar  20%.

Cristian Nicolau

domeniu: 
categorie: