Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Orgii şi bătaie, într-o pizzerie din Galaţi

Un bărbat de 31 de ani din Galaţi a ajuns la Spitalul de Urgenţă, susţinând că a fost bătut, sechestrat şi supus la perversiuni sexuale, într-o pizzerie, de către un grup format din trei băieţi şi două fete. Cu faţa plină de echimoze şi cu numeroase vânătăi pe corp, un bărbat de 31 de ani a fost internat ieri la Spitalul de Urgenţă Galaţi, el susţinând că a fost victima membrilor unei găşti de cartier care l-a agresat şi l-a supus la perversiuni sexuale.

'Am fost sechestrat în pizzeria Internaţional, bătut şi supus la perversiuni sexuale. Trei băieţi şi două fete m-au luat pe sus, m-au obligat să beau şi apoi băieţii m-au dus la baie şi m-au obligat să fac sex oral. După aceea m-au adus înapoi, iar o fată s-a dezbrăcat a urcat pe masa şi a urinat pe mine. Şi colac peste pupăză, m-au mai şi bătut', susţine Doru Stoian.

Tânărul susţine că singura persoană care mai era în local în timpul orgiei era paznicul, dar acesta nu s-a băgat, preferând să-şi vadă de treaba lui. Şeful unităţii incriminate susţine că a auzit că s-ar fi iscat o bătaie, dar nu ştie nimic de presupusele perversiuni. Poliţiştii au demarat o ancheta pentru a stabili împrejurările în care s-au petrecut cele declarat de tânăr.

domeniu: 
categorie: