Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Pakistan: 110 soldaţi au fost probabil capturaţi de militanţii pro-talibani

Mai multe posturi private de televiziune din Pakistan au anunţat în noaptea de joi spre vineri că un întreg convoi de soldaţi a dispărut la frontiera cu Afganistanul, transmite agenţia IRNA. Cei 110 soldaţi fac parte din Corpurile de Frontieră, formaţiune paramilitară subordonată guvernului de la Islamabad.

Conform postului Aaj, cei 110 călătoreau în 18 vehicule, în Waziristanul de Sud, fiind capturaţi la un moment dat de persoane necunoscute, înarmate. Postul de televiziune Geo a precizat în schimb că a fost vorba despre o acţiune a militanţilor pro-talibani din regiune, care au reuşit să-i dezarmeze pe soldaţi şi să-i ia ostatici.

Un purtător de cuvânt al forţelor armate pakistaneze a dezminţit aceste informaţii. Conform generalului Waheed Arshad "câteva grupuri nu au mai ajuns la destinaţie, dar nu pot fi considerate dispărute". Acesta a declarat că armata îi caută pe soldaţi, care probabil au campat undeva, din cauza vremii rele. Generalul nu a putut preciza numărul exact al militarilor dispăruţi.

domeniu: 
categorie: 
Autor: