Parcul Plumbuita, luat cu asalt de echipele de intervenţie

Exerciţii demonstrative specifice intervenţiilor în situaţii de urgenţă, lansarea la apă a 4 bărci pneumatice şi o impresionantă expoziţie de tehnică de intervenţie – sunt câteva din atracţiile care-i aşteaptă pe bucureştenii iubitori de adrenalină – mâine,  duminică, 31 mai, în parcul Plumbuita, lângă podul de peste râul Colentina între orele 12.30 – 20.00.

Primăria Sectorului 2 şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” organizează această manifestare în preajma Zilei Internaţionale a Copilului pentru a da posibilitatea cetăţenilor, în mod special copiilor, să urmărească şi să lucreze alături de profesioniştii care salvează zi de zi vieţi omeneşti.
        
Cu această ocazie vor fi prezentate maşinile din dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă – autoscara, autospecială de lucru cu apa, ambulanţe, maşini de descarcerare, accesorii şi bărci pneumatice, echipamente de intervenţie.
        
De asemenea, specialiştii vor face prezentări demonstrative a unor dispozitive de intervenţie, se vor efectua exerciţii de urcare a vizitatorilor pe autoscara mecanică, folosirea ţevilor de refulare a apei şi a stingătoarelor, echiparea cu costume de protecţie etc.

domeniu: 
categorie: