Pasagerii cursei charter pentru Sharm el-Sheikh au fost reîmbarcaţi

După circa trei ore şi jumătate de aşteptare 108 pasageri ai aeronavei charter, aparţinând companiei TAROM implicată într-un incident la decolarea de pe Aeroprortul Internaţional "Henri Coandă" din Bucureşti s-au îmbarcat într-o altă aeronavă pentru a ajunge în Egipt. Conducerea companiei TAROM a dat asigurări pentru cei care au renunţat la călătorie că vor recupera banii.

Potrivit ultimelor informaţii, incidentul a avut loc la ora 11:47, în momentul decolării avionului cu cei 117 de pasageri spre Sharm el-Sheikh.

Gheorghe Bârlă, director general TAROM a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că echipajul avionului a îndeplinit toate condiţiile necesare pentru a decola, chiar dacă era ceaţă şi că pasagerii au fost trataţi corespunzător, informaţiile despre cauzele producerii incidentului vor fi stabilite în următoarele zile, de comisia de anchetă.

Nicolae Dinescu, comandantul aeronavei implicate în incident, a declarat că a văzut maşina de pe pistă cu 100 de metri înainte de impact, autovehiculul fiind nesemnalizat şi că doi oameni care erau lîngă maşină au fugit din calea aeronavei. 'Din punct de vedere tehnic şi profesional, eu mi-am făcut datoria', a precizat comandantul Nicolae Dinescu.

domeniu: 
categorie: