Patapievici pretinde că Băsescu ar fi avut o casetă porno cu Geoană

Horia-Roman Patapievici afirmă, într-un interviu pentru cotidianul spaniol La Vanguardia, că Traian Băsescu ar fi refuzat să folosească împotriva lui Mircea Geoană o înregistrare în care liderului PSD i se făcea sex oral. Acest subiect a fost atins după ce directorul ICR a fost întrebat despre filmuleţul în care Băsescu pare că loveşte un copil. Patapievici a spus jurnaliştilor spanioli că nu crede că preşedintele a lovit copilul, ci că doar l-a împins.

'Greşeala sa a fost că nu a negat acest lucru imediat. A fost asemănător cu cazul lui Bill Clinton şi sexul oral. Apropo, ştiu din surse sigure că lui Băsescu i-a fost oferită o filmare cu Mircea Geoană făcândui-se sex oral şi a refzat să îl folosească împotriva acestuia. E un om o­nest, credeţi-mă', a explicat Patapievici.

În deschiderea interviului, Patapievici este prezentat de Lavanguardia drept un intelectual 'cu pipă, cafea, pisică' şi un birou plin de cărţi.

'Directorul activului Institut Cultural Român este unul dintre gânditorii cei mai interesanţi ai ţării, care sprijină fără rezerve un populist precum Traian Băsescu', scrie cotidianul spaniol.

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale Valeriu Turcan a declarat că viaţa intimă a persoanelor nu a prezentat vreun interes pentru candidatul Traian Băsescu  sau pentru staff-ul de campanie.

'Nici candidatul, nici staff-ul de campanie nu au deţinut o asemenea înregistrare. Viaţa intimă a persoanelor nu a prezentat vreun interes pentru candidatul Traian Băsescu  sau pentru staff-ul de campanie', a declarat Valeriu Turcan.

domeniu: 
categorie: