Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

PC nu acceptă sesiune extraordinară pentru schimbarea lui Văcăroiu şi Năstase

Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat ca acest partid nu doreste schimbarea din functiile de presedinti ai Camerei Deputatilor si Senatului, a liderilor PSD Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu. 'Nu este o prioritate a Romaniei schimbarea regulamentelor celor doua Camere ale Parlamentului si nici schimbarea presedintilor. Avem alte prioritati. De altfel, de principiu, nu suntem de acord cu schimbarea oamenilor aflati in functii atat de importante, doar din motive politice', a afirmat Voiculescu. Ieri, presedintele PD, Emil Boc, a reluat insa solicitarea ca Nastase si Vacaroiu sa fie schimbati din functiile de la Parlament pana la inceputul toamnei.

domeniu: 
categorie: