Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

PC Garage adună pasionaţii de fotbal la lansarea FIFA 11

 PC Garage, magazin online specializat in vanzarea de componente IT, calculatoare si comunicatii, anunta evenimentul dedicat lansarii jocului FIFA 11 in Romania.

Cel mai popular joc al iubitorilor sportului rege depaseste orice asteptari anul acesta. Incepand cu 1 octombrie cea mai noua editie a jocului FIFA (FIFA 11) va fi disponibila in Romania. Grafica jocului a fost substantial imbunatatita fata de editia anterioara pentru versiunea PC, atingand claritatea grafica a celei de pe console, lucru asteptat de atatia ani de catre fanii seriei iar gameplay-ul este optimizat simtitor pe toate platformele, datorita AI-ului din ce in ce mai aproape de perfectiune.

La inceputul lunii septembrie clientii PC Garage au putut lansa precomenzi pentru FIFA 11.
Pentru 16 dintre pasionatii de joc care au facut precomanda, PC Garage organizeaza pe 1 octombrie un eveniment in cadrul caruia participantii vor avea sansa de a se infrunta pentru premii in valoare de 5000 RON. Evenimentul va avea loc la adresa Strada Turturelelor nr 48, incepand cu ora 19.00

PC Garage continua seria evenimentelor dedicate pasionatilor de jocuri, fiind o completare fireasca a statutului sau de magazin preferat de catre comunitatatile de gaming pentru comunicarea activa, lansari in premiera si varietatea produselor dedicate gamerilor.

Lansat in octombrie 2005 ca magazin online de calculatoare si componente de calculatoare, PC Garage se numara astazi printre initiatorii comertului online din Romania.

Dupa primul an de activitate, PC Garage realizeaza un milion de euro si incepe sa se axeaze pe dezvoltarea continua a echipei si largirea gamei de produse pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor sai. Ca urmare a pozitionarii catre comunitatea pasionatilor de hardware, overclocking, modding si cai putere, in februarie 2008 PC Garage lanseaza forumul MyGarage.ro, care in prezent detine peste 32.000 de membri si 600.000 de mesaje. Atent la nevoile si cerintele pietei, PC Garage lanseaza in iunie 2010, forumul StarCraftII.ro, dedicat comunitatii pasionatilor de StarCraft, joc din categoria Real Time Strategy (RTS) cu mare deschidere catre publicul de toate varstele.

Membra a grupului FIT Distribution din septembrie 2009, PC Garage ramane in continuare un partener de incredere pentru clientii si colaboratorii sai.
Astfel, la 5 ani de activitate, PC Garage se poate mandri cu selectarea si filtrarea atenta a produselor, detalierea imaginilor si informatiilor despre produse si usurinta in utlizare a siteului.
PC Garage este membru fondator al Asociatiei Romane a Magazinelor Online (A.R.M.O), infiintata in august 2010.

 

domeniu: