Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

PC: Noul preşedinte este Daniel Constantin

În urma confruntării dintre cei doi candidaţi la funcţia de preşedinte, Congresul Partidului Conservator a stabilit ca viitorul mandat de preşedinte să fie deţinut de Daniel Constantin. Acesta a obţinut 975 voturi din cele 1373  valabil exprimate. În funcţia de Secretar General a fost reales Codruţ Şereş.

Viitorul lider al formaţiunii politice îşi propune să „abordeze o politică diferită făcută din apropierea de oameni şi din ascultarea nevoilor acestora. (...). Să identificăm nu numai problemele cetăţenilor ci şi rezolvarea lor, să ne luptăm pentru a duce la bun sfârşit ceea ce ne-am propus. Vrem măsuri concrete, măsuri economice, pe care trebuie să le impunem guvernanţilor care nu ştiu altceva decât să priveze populaţia de taxe şi impozite ”.

Daniel Constantin a fost preşedinte al ligii Studenţilor din Universitatea de Ştiinţe Agronomice. A fost unul dintre liderii mişcării studenţeşti din România. A fost cel mai tânăr consilier din Ministerul Agriculturii, imediat după terminarea universităţii. A coordonat apoi echipa română de euroconsilieri care a negociat cu Uniunea Europeană măsurile pentru funcţionarea Politicii Agricole Comune. Ultima funcţie ocupată a fost cea de director general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură.

„Îi chem alături de mine pe tineri, pentru că împreună trebuie să reuşim ceea ce se tot încearcă de la Revoluţie încoace - marea transformare a României. Dar pentru a reuşi acest lucru, schimbarea trebuie să înceapă acum. (...) Vreau energia, priceperea şi tot entuziasmul de care dispuneţi pentru ca împreună să schimbăm România acum!”, a precizat Daniel Constantin.

domeniu: 
categorie: