Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

PD a rămas fără oameni în Consiliul Local Suceava

Începând de astăzi Partidul Democrat a rămăs fără nici un reprezentant în Consiliul Local Suceava. Ultimii doi reprezentanţi ai acestui partid în CL Suceava, Vasile Iosub şi Genilone Sfeclă şi-au prezentat astăzi demisia, chiar în deschiderea primei şedinţe din acest an. Cei doi nu au comentat ieri în nici un fel motivele acestei demisii, mărginindu-se doar să declare că îşi vor continua activitatea în cadrul comisiei de servicii a CL Suceava în calitate de independenţi. Declinul Partidului Democrat în Consiliul Local a început acum mai bine de un an, odată cu demisia consilierei Elena Oanea care a trecut în rândurile Partidului Naţional Liberal. A urmat apoi consilierul Gheorghe Iacob, care a trecut la Partidul Umanist Român şi consilierul Eugen Uricec care a renunţat la Consiliul Local în beneficiul afacerilor.

domeniu: 
categorie: 
Autor: