PDL Sector 4: Teo Trandafir a reuşit să-şi intimideze adversarii politici

Adversarii politici se văd ameninţaţi de notorietatea vedetei TV, Teodora Trandafir, şi de proiectele concrete pe care aceasta le-a anunţat, se arată într-un comunicat PDL Sector 4, remis Amos News.

Potrivit comunicatului, conducerea PDL Sector 4  a purtat o discuţie "concretă"cu Teo Trandafir, pe proiecte şi puncte.

Acelaşi document arată că, „proiectele şi punctele” se referă la planurile pe care Trandafir le are pentru copiii care trăiesc în condiţii grele şi la faptul că PDL a acceptat "condiţia cunoscutei realizatoare de televiziune de a i se garanta libertatea de exprimare, fără a fi transformată într-un politician clasic".

"PDL Sector 4 constată că propunerea noastră pentru postul de deputat în Colegiul 19 a creat un adevărat şoc în rândurile adversarilor politici care se văd ameninţaţi de notorietatea doamnei Teodora Trandafir şi de proiectele concrete pe care aceasta le-a anunţat şi care acum aruncă zvonuri pe piaţă pentru a minimaliza efectul anunţului de astăzi", se mai arată în comunicat.

Teo Trandafir, realizator TV, este candidatul PDL pentru un loc de deputat în colegiul 19 din sectorul 4, din Capitală. Teo şi-a depus astăzi candidatura la BEM.

Teo Trandafir a mers la BEM însoţită de preşedintele organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu.

Alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 vor avea loc pe 25 aprilie, iar campania electorală va începe în 10 aprilie.

Locul din Colegiul 19 a fost vacantat ca urmare a demisiei Danielei Popa (PC) din Parlament

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, că decizia PDL de a o susţine pe Teo Trandafir pentru colegiul 19 arată că democrat liberalii nu au propriile cadre, sau se ruşineză cu oamenii pe care îi au.

"În primul rând eu chiar o simpatizez pe Teo Trandafir şi o respect pentru tot cea  făcut până acum în domeniul ei de activitate, cred că e o persoană care a adus întotdeauna un aer de prospeţime necesar în toate domeniile. Pe de altă parte vreau să vă spun că e încă o palmă pentru PDL, care nu are propriile cadre, sau se ruşinează cu oamenii pe care îi are în PDL şi când e vorba de nişte alegeri tot caută o soluţie, că e vorba de domnul Prigoană, sau de doamna Trandafir. E totuşi partidul care guvernează România, dar nu e în stare să aibă un candidat, trebuie întotdeauna să convingă pe cineva din afară", a declarat liderul PSD miercuri la Realitatea FM.

domeniu: