Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Penitenciarele sunt controlate riguros în preajma sărbătorilor de iarnă

Având în vedere faptul că în preajma sărbătorilor de iarnă se intensifică preocupările persoanelor private de libertate de a-şi procura bunuri şi obiecte interzise, angajaţii din Penitenciarul Brăila şi din Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti au fost alarmaţi astăzi, 28 Decembrie 2011 şi, sub directa coordonare a unor specialişti din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au efectuat percheziţii asupra persoanelor private de libertate din cele două unităţi penitenciare.

Astfel, au fost percheziţionate 27 de camere de deţinere în care se aflau 415 persoane private de libertate, fiind descoperite două telefoane mobile, 7 încărcătoare pentru telefonele mobile, 12 SIM-uri,  sticle conţinând băutură din fructe aflate în stadiu de fermentaţie şi alte obiecte interzise (fierbătoare improvizate, ţevi dislocate de la pat,etc.).

  Prin acţiunea de asăzi se continuă seria activităţilor destinate prevenirii introducerii, descoperirii şi confiscării de obiecte interzise.

   În acelaşi timp, la Penitenciarul de Minori şi Tineri Tichileşti, o echipă multidisciplinară din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor  dar şi din unităţile învecinate a făcut o evaluare a stadiului de  amenajare a spaţiilor de deţinere şi educaţionale în perspectiva viitoarelor modificări legislative de profil dar  şi a priorităţilor stabilite de conducerea Ministerului Justiţiei privind optimizarea activităţilor cu minorii şi tinerii din întreg sistemul penitenciar.

   Evaluări de acest gen se vor face şi la celelalte unităţi de profil din sistemul penitenciar.

 

domeniu: 
categorie: