Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Pensionarii arădeni cer ajutorul calugăriţelor

Dezastrul care se inregistraza in sistemul sanitar aradean a determinat Liga pensionarilor din oras sa ia atitudine si sa vina cu unele propuneri concrete in fata executivului Primariei. Pensionarii au criticat dur conducerea municipiului Arad acuzand ca nu s-a facut nici un efort pentru salvarea sistemului sanitar de la colaps. In schimb s-au gasit bani pentru pavarea trotuarelor care se prezentau intr-o stare destul de buna.

Drept pentru care Ilie Cerna, presedintele Ligii pensionarilor din Arad a propus ca pentru asigurarea asistentei medicale din spitale sa se apeleze la ajutorul calugaritelor si a voluntarilor de Cruce Rosie.

'Ne tot lamentam ca nu avem bani sa platim salariile cadrelor medicale. Care si asa lucrau pe salarii de nimic. Pe vremuri calugaritele si voluntarii faceau minuni in spitale. De ce nu ar face si acum?' - se intreaba Ilie Cerna.

domeniu: 
categorie: