Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Persoane date în urmărire locală, depistate la 'Paşapoarte'

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Bucureşti l-au depistat la ghişeu, unde s-a prezentat în vederea obţinerii unui paşaport, pe Muller Cristian Petrică, de 24 ani, domiciliat în municipiul Bucureşti, urmărit local, pentru săvârşirea infracţiunii de gestiune frauduloasă. De asemenea, a fost depistat la ghişeu, de cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Iaşi, unde s-a prezentat în vederea obţinerii unui paşaport turistic, Trufanda Eugen, de 28 ani, domiciliat în municipiul iaşi, urmărit local. având emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.
Cei în cauză au fost predaţi poliţiei, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Hunedoara au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale împotriva lui Gicea Dănuţ, de 32 ani, domiciliat în municipiul Deva, jud. Hunedoara, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în declaraţii.
La 26.01.1999, acesta a fost returnat din Ungaria, ocazie cu care a declarat la frontieră că a pierdut paşaportul pe teritoriul Ungariei, iar la data de 26.08.2002 s-a prezentat la sediul serviciului sus menţionat, unde a prezentat spre anulare paşaportul declarat anterior pierdut în străinătate.
Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Timiş l-au depistat la ghişeu, unde s-a prezentat în vederea eliberării unei cărţi de identitate provizorii, ca urmare a pierderii celei anterioare, pe Ritiu Octavian, de 61 ani, domicliat în municipiul Timişoara, urmărit general, penru săvârşirea infracţiunilor de evaziunea fiscală şi fals intelectual.
La Bucureşti a fost, deasemenea, depistat la ghişeu, unde s-a prezentat în vederea eliberării unei cărţi de identitate provizorii, ca urmare a pierderii celei anterioare, pe Vatamaniuc Marian, de 35 ani, domiciliat în Bucureşti, urmărit local, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Călăraşi au depistat-o la ghişeu, unde s-a prezentat în vederea eliberării unui document de identitate, ca urmare a schimbării fizionomiei, pe numita Obae Nicoleta, de 21 de ani, domiciliată în com. Lupşanu, sat Radu Vodă, jud. Călăraşi, urmărită local, fiind dispărută de la domiciliu.

domeniu: 
categorie: 
Autor: