Persoane urmărite general şi local la Paşapoarte

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Bucureşti l-au depistat pe numitul Oaie Florian, de 33 de ani, domiciliat în Bucureşti, urmărit general pentru săvârşirea infracţiunii de favorizare a infractorului. Acesta s-a prezentat, la ghişeu, în vederea clarificării situaţiei, în urma invitaţiei primite de la Direcţia de Paşapoarte.

Cadrele Serviciului Independent de Evidenţă informatizată a Persoanei Bucureşti i-au depistat la ghişeu, pa Cheleriu Dumitru, de 42 de ani şi Buduroi Dumitru, de 59 de ani, domiciliaţi în Bucureşti, primul, urmărit general iar cel de-al doilea, urmărit local, pentru săvârşirea infacţiunilor de abandon de famile şi respectiv de înşelăciune, fals şi uz de fals. Aceştia s-au prezentat în vederea depunerii cererii de eliberare a unui paşaport turistic.

Cadrele Serviciului de Evidenţă Informatizată a Persoanei Ialomiţa l-au depistat, la ghişeu, pe Măcelaru Decebal, de 26 de ani, domiciliat în Urziceni, urmărit local pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Acesta s-a prezentat pentru a solicita eliberarea paşaportului.

domeniu: 
categorie: