Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Peste 125.000 de turişti pe litoralul românesc

Peste 125.000 de turişti se află, în acest sfârşit de săptămână, pe litoralul românesc. Potrivit unei statistici oferite de către Asociaţia Litoral - Delta Dunării, 126.525 de turişti erau înregistraţi oficial, vineri noaptea, în structurile de cazare (în condiţiile în care litoralul dispune de 123.000 de locuri de cazare, în hoteluri, vile şi campinguri!!!), la acestea s-ar adăuga persoanele cazate la particulari sau în campinguri.

Cei mai mulţi dintre cei înregistraţi, 39.060, se află în staţiunea Mamaia, urmată de Neptun, cu 35.622 de turişti, şi Năvodari, cu 13.572 de turişti înregistraţi oficial.

Aproximativ 30.000 de turişti se află în Eforie, Techirghiol, Costineşti şi Mangalia. De asemenea, aproximativ 10.000 de turişti se află în Vama Veche.

domeniu: 
categorie: