Peste cinci tone de electrice şi electrocasnice adunate din sectorul 2

Peste cinci tone de aparatură electrică şi electrocasnică au fost colectate din sectorul 2 în cadrul unei noi campanii de colectare a deşeurilor de acest gen de la populaţie sâmbătă pe primul loc fiind computerele de toate tipurile şi generaţiile, frigiderele, maşinile de spălat etc.

Locuitorii sectorului 2 au avut la dispoziţie numărul de telefon al Dispeceratului Supercom, unde au anunţat adresele de unde se va ridica aparatura scoasă din uz, fapt care a uşurat munca personalului şi a utilajelor de transport pentru a colecta deşeurile.

A devenit o obişnuinţă ca locuitorii să ştie că pot depune, în faţa imobilelor în care locuiesc, toate aparatele de care nu mai au nevoie pentru a fi ridicate gratuit şi transportate la sediul de colectare amenajat special de Primăria Sectorului 2 pentru a fi predate firmelor de reciclare.

Pentru o bună organizare a acţiunii, primarul Neculai Onţanu a împărţit sectorul 2 în opt zone în care vor patrula 18 autovehicule de la poliţia comunitară şi cele de la S.C. Supercom S.A. pentru identificarea locurilor de depozitare a aparatelor electronice şi electrocasnice şi ridicarea lor.

După cum se ştie, edilul sectorului 2 a decis ca în fiecare ultimă zi de sâmbătă din fiecare lună calendaristică să se colecteze gratuit, de la populaţie, aparatele vechi de care nu mai au nevoie.

domeniu: 
categorie: