Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Peste oţelul românesc de la Reşiţa se va turna aluminiul elveţian

Oamenii de afaceri din Elveţia se arată interesaţi de a investi la Reşiţa. La sediul prefecturii Caraş Severin a fost prezentă ieri o delegaţie de oameni de afaceri din ţara cantoanelor, Elveţia. Aceasta a fost primită de prefectul Gavril Soran şi de către consilierul local Jaro Marsalik.

Grupul a fost condus de Frederic Brunner- preşedintele firmei de intermedieri Brunner Technogy Management şi Georg Vaas, managerul Alu Metl A.G.

Aceştia şi-au exprimat intenţia de a construi la Reşiţa o topitorie -turnătorie de aluminiu, domeniu în care societatea elveţiană are o veche tradiţie. Firma elveţiană are o serie de parteneri de afaceri în SUA, Japonia precum şi cea mai mare turnătorie de aluminiu din Elveţia. Pentru afacerea din România, elveţienii vor să construiască o uzină în întregime.

Pentru aceasta, viceprimarul Dorinel Hotnogu arătat oaspeţilor viitorul parc industrial al oraşului de pe Valea Ţerovei unde, în cazul în care elveţienii vor alege Reşiţa, vor închiria două hectare. În viitoarea întreprindere şi-ar putea câştiga o pâine peste 300 de salariaţi iar reşiţenii sunt recunoscuţi pentru tradiţia în metalurgie.

Autorităţile locale şi-au arătat întreaga disponibilitate pentru a atrage elveţienii la Reşiţa.

categorie: