Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Piteştiul a îmbrăcat haine de sărbătoare

De două zile, angajaţii ADP Piteşti amplasează steaguri pe stîlpii de curent şi mătură de zor străzile. În această seară, militarii Garnizoanei vor efectua o repetiţie de amploare, astfel încît festivităţile cu prilejul Zilei Naţionale a României să iasă ca la carte. Manifestările dedicate zilei Naţionale a României vor debuta la Piteşti cu depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor, după care va avea loc o paradă militară.

De la 11,30, în piaţa centrală a oraşului se va desfăşura o demonstraţie de zbor cu aeromodele, după care piteştenii vor fi invitaţi să viziteze o expoziţie de covoare.

De la ora 15, în centrul Piteştiului vor evolua cîntăreţi de muzică populară, printre care cunoscuta solistă Cristina Turcu Preda, dar şi cîteva formaţii locale de muzică tînără.

Seara, la ora 21, cerul Piteştiului va fi luminat timp de 10 minute de un foc de artificii.

domeniu: 
categorie: