Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Piteştiul va avea crematoriu pentru câini

Pe străzile Piteştiului se află în acest moment cel puţin 1000 de cîini, majoritatea extrem de agresivi. Deoarece una dintre promisiunile electorale ale primarului Tudor Pendiuc a fost stîrpirea maidanezilor, acesta a decis că este timpul să se ţină de cuvînt. Ca atare, Administraţia Domeniului Public a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului avizul necesar construirii unui crematoriu pentru incinerarea cadavrelor de animale.

Crematoriul va fi situat pe raza localităţii Bascov, care este un fel de prelungire a Piteştiului. În acest moment, de la cîţiva kilometri de Piteşti se află un adăpost în care trăiesc peste 3000 de patrupede. Biobaza nu mai poate face faţă încă numărului mare de maidanezi, iar uciderea lor este singura soluţie. De la începutul anului pînă în prezent, cîteva sute de piteşteni au fost muscaţi de câinii comunitari.

domeniu: 
categorie: