Polaris M Holding a câştigat salubrizarea menajeră din Arad

Viceprimarul Aradului, Emanoil Voicu, a făcut cunoscut, miercuri, numele firmei care a câştigat licitaţia privind concesionarea serviciului de salubrizare menajeră a municipiului. Comisia de licitaţie din cadrul Primăriei Arad a considerat că oferta făcută de firma Polaris M Holding din Constanţa este cea mai bună şi poate asigura ridicarea gunoiului menajer în cele mai bune condiţii.

Imediat după anunţarea rezultatului licitaţiei, conducerea firmei Polaris a făcut public un program de salubrizare a oraşului, considerat cel mai modern din România.

În acest timp, principalul contracandidat la licitaţie, societatea Salubritate Arad a anunţat că ar putea contesta rezultatul licitaţiei. Ei spun că au avut cea mai bună ofertă, iar preţurile oferite au fost cele mai mici.

Autorităţile locale spun că odată cu schimbarea operatorului de colectare a gunoiului, cheltuielile vor scădea considerabil. În acelaşi timp, în Arad va fi introdus un sistem de colectare a gunoiului pe categorii: menajer, plastic şi hârtie.

La licitaţia organizată în urmă cu o săptămână s-au înscris şapte firme, dar în competiţie au intrat doar două, Polaris M Holding şi Salubritatea Arad, celelalte neîndeplinind criteriile impuse în caietul de sarcini.

domeniu: