Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Poliţist agresat la Râmnicu Vâlcea

Autorul agresiunii se numeşte MOISOIU CONSTANTIN, zis „SOI”, 29 ani, din aceeaşi localitate, care după comiterea faptei a dispărut de la domiciliu. În data de 28.08.2002, ora 21.30, în municipiul RÂMNICU VÂLCEA, judeţul VÂLCEA, inspector principal DRĂGHICI ŞTEFAN, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea - Serviciul Ordine Publică, aflându-se în sediul unei săli de internat din municipiu, a intervenit pentru a atenua adresarea unor cuvinte triviale de către un tânăr către mai multe persoane aflate în incintă, solicitându-i actele pentru control. Acesta a spus că nu le are asupra sa şi doreşte să fie însoţit în blocul din imediata apropiere, unde locuieşte.

În scara blocului a lovit prin surprindere pe inspector cu pumnii în zona capului, acesta căzând, timp în care autorul a dispărut.

Din cercetări s-a stabilit că autorul se numeşte MOISOIU CONSTANTIN, zis „SOI”, 29 ani, din aceeaşi localitate, care după comiterea faptei a dispărut de la domiciliu.

Poliţistul era în timpul liber şi momentan se află internat în Spitalul Militar Bucureşti cu diagnosticul „fractură de mandibulă stânga şi fisură la glezna piciorului stâng.

Cercetările continuă pentru prinderea şi reţinerea autorului.

domeniu: 
categorie: