Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Poliţist de frontieră arestat preventiv pentru luare de mită

La data de 28.11.2005, la Biroul Anticorupţie Bihor a fost înregistrat un autodenunţ privind acte de corupţie săvârşite de un agent din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei feroviar Episcopia Bihor. Din cuprinsul autodenunţului a rezultat că la data de 27.11.2005, poliţistul de frontieră a pretins şi primit de la un intermediar (cetăţean român) suma de 700 Euro pentru a facilita ieşirea din ţară a denunţătorului, care urma să se legitimeze cu documente de călătorie false.

Fiind demarate cercetările de către lucrătorii Biroului Anticorupţie Bihor împreună cu S.I.I.P.I Bihor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, a fost identificat poliţistul de frontieră ca fiind agentul şef adjunct O.N. care avea legături mai vechi cu persoana intermediară.

Totodată, s-a mai constatat că, în lunile septembrie şi octombrie a.c., folosind un mod de operare similar, agentul a facilitat trecerea frontierei de stat a două persoane care depăşiseră perioada legală de şedere în străinătate, contra sumei totale de 1.400 Euro, primite de la acelaşi intermediar.

La data de 28.11.2005, in jurul orei 23.45, pe numele poliţistului de frontieră a fost emisă ordonanţă de reţinere de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, în cursul zilei de ieri acesta fiind arestat preventiv, în baza unui mandat pe o durată de 15 zile pentru savârşirea infracţiunii de luare de mită.

domeniu: 
categorie: