Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Poliţist de frontieră din Dolj, implicat într-un accident de circulaţie

Un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj, a fost implicat marţi seara într-un accident de circulaţie. În jurul orei 19.45, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală dinspre portul Bechet, agentul de poliţie Aurelian T., a pierdut controlul maşinii în încercarea de a evita o căruţă care a apărut de pe un drum lateral şi a acroşat un parapet de pe marginea drumului.

Ca urmare a impactului nu au rezultat victime şi nu au fost avariate alte autovehicule.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al postului de poliţie Bechet pentru efectuarea cercetărilor.

Agentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că acesta a consumat băuturi alcoolice într-o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind recoltate totodată şi probe biologice.

Ca urmare a celor constatate, agentului de poliţie de frontieră I-au fost întocmite acte premergătoare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate şi măsuri la nivelul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Dolj.

domeniu: 
categorie: 
Autor: