Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Poliţiştii arădeni şi cei timişeni caută prin spitale hoţi de combustibil

Politistii cauta prin spitalele din judetele Arad si Timis hoti de combustibil banuiti ca au declansat un incendiu la o sonda. Azi dimineata, un incendiu s-a produs la una din sondele apartinind Schelei petroliere Timisoara, amplasata in localitatea Secusigiu. Sonda se afla in conservare de citiva ani, dar se pare ca era un loc cautat de hotii de combustibil. Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de trei ore, existind pericolul izbucnirii unei explozii din cauza acumularilor de gaze. Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a constat ca incendiul ar fi fost produs de citiva hoti de combustibil. Citiva localnici din Secusigiu au declarat politistilor ca imediat dupa declansarea incendiului un autoturism a demarat in tromba de linga sonda. In apropierea sondei au fost gasite mai multe recipiente aruncate in graba de hoti.

Politistii aradeni si cei timiseni cauta acum prin spitale eventualii hoti, existind banuiala ca acestia ar fi putut suferi arsuri care sa necesite interventii medicale.

domeniu: 
categorie: