Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Poliţiştii de frontieră români, în misiune pe Marea Mediterană

Peste doar câteva zile, 15 'rechini' în uniformă se vor îmbarca pe una dintre navele performante ale Poliţiei de Frontieră şi vor pelca în misiune pe Marea Mediterană.

Pe tot parcursul lunii august, oamenii legii vor patrula cu o navă maritimă de intervenţie - tip P157/CPV în apropierea ţărmului Greciei, în cadrul misiunii "Frontex".
Poliţiştii de frontieră vor supraveghea zonele prin care traficanţii de carne vie ar putea transporta ilegal, la bordul unor nave, persoane către uniunea Europeană. În plus, "lupii de mare" români ar putea acţiona în cazul unor ambarcaţiuni aflate în pericol sau pentru salvarea celor care se aventurează în larg şi întâmpină diferite probleme.

Nu este pentru prima oară când navele poliţiei de frontieră participă la astfel de misiuni. Zilele acestea, în România se va întoarce o altp ambarcaţiune a oamenilor legii, care, timp de patru săptămâni, a patrulat în zona insulei lesvos din Grecia.

domeniu: 
categorie: