Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Poliţiştii mureşeni au găsit la circ puiul de maimuţă furat de la Zoo

Puiul de maimuţă dispărut, în urmă cu o săptămână, de la Grădina Zoologică din Tg-Mureş a fost găsit, vineri, de către poliţişti, la menajeria Circului Internaţional 'Apollo' aflat în turneu în oraş. Puiul de maimuţă, un macac de şase luni botezat de îngrijitori Feri, a dispărut din cuşca sa, joia trecută. Îngrijitorii au constatat că grilajul a fost forţat ceea ce a dus la concluzia că puiul a fost furat.

Poliţiştii târgumureşeni l-au descoperit după mai bine de o săptămână de căutări în menajeria Circului 'Apollo' aflat, până în 12 aprilie, în turneu la Tg-Mureş.
Reprezentanţii circului susţin că au achiziţionat animalul cu 7 milioane de lei, dar au refuzat, deocamdată, să dezvăluie identitatea persoanei de la care l-au cumpărat.

Maimuţica este sănătoasă şi bine hrănită, dar, potrivit îngrijitorilor de la Zoo, are un ochi vînăt şi se comportă ciudat, motiv pentru care, în perioada imediat următoare va sta într-o cuşcă separată de ceilalţi membri ai familiei.

Poliţiştii mureşeni au anunţat că vor continua cercetările pentru identificarea autorului furtului, iar conducerea grădinii zoologice a anunţat că va întări măsurile de pază pentru a evita, pe viitor, producerea unor astfel de incidente.
Directorul Grădinii Zoologice din Tg- Mureş, Bereczki Baltazar, a reamintit că acesta nu este primul furt din acest parc.

În ultimii ani, de la Zoo au mai fost furaţi un măgar şi un pui de crocodil.
Grădina Zoologică din Tg-Mureş este una dintre cele mai renumite din ţară şi găzduieşte peste 70 de specii de animale de pe toate continentele.

domeniu: 
categorie: