Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Poliţiştii suceveni au identificat suspectul în cazul bisericilor jefuite

Pina in prezent au fost inregistrate spargeri la 12 lacase de cult. Aristide Popescu de 38 ani din municipiul Suceava este banuit a fi principalul suspect in cazul celor 12 biserici jefuite.
Primele spargeri au fost inregistrate la sfirsitul anului trecut inituial la citeva lacase de cult din municipiul Suceava ulterior, astfel de fapte fiind semnalate si in orasele Vatra Dornei si Gura Humorului. Dupa cum ne-a declarat seful Inspectoratului Judetean de Politie, chestorul Gheorghe Neamtu, politistii au stabilit ca aceste lacase de cult au fost calcate de acelasi individ . Autorul a fost identificat inca de anul trecut dar nu s-a reusit inca prinderea lui.
Spargatorul celor 12 biserici, care este un boschetar, a fost calificat ca fiind un infractor voiajor, el disparînd imediat dupa ce a dat cîte o lovitura. Pe parcursul anchetei politistii au mai stabilit faptul ca hotul se urca în primul tren care pleca în gara, imediat dupa comiterea vreunei spargeri, tocmai pentru ca politistii sa nu-i poata lua urma. Sumele furate din cutia milei se apropie de 25 milioane de lei, insa pagubele sint mult mai mari, individul distrugind usi si sistemele de inchisere. Potrivit poltiei, Aristie Popescu este invinut ca fiind autorul unor fapte similare din judetele Botosani si Bistrita.

domeniu: 
categorie: