Ponta:Candidatura lui Teo Trandafir, încă o palmă pentru PDL

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, că decizia PDL de a o susţine pe Teo Trandafir pentru colegiul 19 arată că democrat liberalii nu au propriile cadre, sau se ruşineză cu oamenii pe care îi au.

"În primul rând eu chiar o simpatizez pe Teo Trandafir şi o respect pentru tot cea  făcut până acum în domeniul ei de activitate, cred că e o persoană care a adus întotdeauna un aer de prospeţime necesar în toate domeniile. Pe de altă parte vreau să vă spun că e încă o palmă pentru PDL, care nu are propriile cadre, sau se ruşinează cu oamenii pe care îi are în PDL şi când e vorba de nişte alegeri tot caută o soluţie, că e vorba de domnul Prigoană, sau de doamna Trandafir. E totuşi partidul care guvernează România, dar nu e în stare să aibă un candidat, trebuie întotdeauna să convingă pe cineva din afară", a declarat liderul PSD miercuri la Realitatea FM, solicitat să comenteze faptul că Teo Trandafir este candidatul PDL la alegerile pentru un post de deputat pe locul rămas liber după plecarea Danielei Popa.

"Din păcate, Teo va realiza că PDL vrea voturi de la oameni cunoscuţi, dar nu e deloc dornic să promoveze oameni noi, aţi văzut că sunt aceeaşi miniştri de acum 15 ani, aceleaşi persoane, şi din când în când se mai folosesc de imaginea bună a unui om care vine din afara politicii", a mai spus Ponta, subliniind că nu este o tendinţă a clasei politice să caute oameni cu notorietate pentru funcţii politice.
"Asta e tendinţa altora, pentru că eu cred foarte mult că în politică trebuie să fie oameni care cred în primul rând în ideologia partidului.  Teo Trandafir şi foarte mulţi din cei care s-au alăturat PDL nu pot să creadă în ideologia PDL, pentru că ea nu există. Cred că un politician se creşte, îl înveţi ce înseamnă politica cu bune şi rele, că politica nu e un sport individual, e un sport de echipă în care, dacă eşti singur, nu poţi face foarte mult", a explicat preşedintele PSD, arătând că tot în sectorul 4 a fost ales şi senatorul Cristian Ţopescu, ale cărui proiecte probabil nu se vor realiza, acesta fiind izolat. "Până la urmă votul nu se dă doar sentimental", a subliniat Ponta.

În ce priveşte PSD, Ponta a subliniat că partidul va respecta înţelegerea politică cu PNL şi PC de a susţine candidatul PC. "Sunt un om serios, am avut o înţelegere, cred că pentru sectorul patru un parlamentar care să aibă o bună relaţie şi cu primarul şi cu grupul din care face parte, este mai util", a spus Victor Ponta. 

Teo Trandafir, realizator TV, este candidatul PDL pentru un loc de deputat în colegiul 19 din sectorul 4, din Capitală. Teo şi-a depus astăzi candidatura la BEM.

Teo Trandafir a mers la BEM însoţită de preşedintele organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu.

Alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 vor avea loc pe 25 aprilie, iar campania electorală va începe în 10 aprilie.
 

domeniu: 
categorie: