Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

PPCD şi PD vor demara dialogul pentru crearea unui pol crestin-democrat

Presedintele PPCD, Gheorghe Ciuhandu a informat ca va avea o prima intalnire,
luna viitoare, cu vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde pentru a discuta
posibilitatea crearii unei coalitii puternice de centru-dreapta in Romania. Din viitoarea coalitie ar urma sa faca parte PD, PPCD si UDMR.

Ciuhandu menţioneaza ca cerut, la intalnirea PPE de la Bruxelles, ca PPCD sa fie consultat pe toata perioada analizarii de catre popularii europeni a cererilor de afiliere depuse de PD si PC .

Ciuhandu a subliniat ca este exclusa o fuziune a PPCD cu PD, dar a spus ca pledeaza pentru un dialog sincer in vederea unei politici comune a celor doua
partide.

domeniu: 
categorie: 
Autor: