Precitări ale Primăriei Sectorului 4 referitoare la ridicarea autovehiculelor

Referitor la decizia Primarului Cristian Popescu – Piedone, potrivit căreia, în perioada 19 decembrie 2011 – 10 ianuarie 2012, nu se vor mai ridica autovehiculele parcate neregulamentar, revenim cu următoarele precizări, pentru o cât mai promptă şi corectă informare a locuitorilor Sectorului 4:

în toată această perioadă, excepţie de la decizia adoptată de Edilul Cristian Popescu – Piedone vor face autovehiculele care vor bloca accesul în spitale, instituţii de interes public şi local, staţii RATB şi intersecţii.
             
Pe lângă faptul că, în situaţia în care proprietarii le vor parca în locaţiile mai sus menţionate, sunt pasibili de sancţiuni aplicate de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei, acestea vor fi ridicate de către utilajele aparţinând societăţii  care desfăşoară activităţi în acest sens pe raza Sectorului 4.
            
“Am decis  să nu se mai ridice maşini în această perioadă, pentru a veni în sprijinul celor care, grăbiţi să se aprovizioneze cu produse pentru masa de Sărbători, să cumpere bradul de Crăciun şi cadouri pentru cei dragi, pot uita că parcarea neregulamentară a autovehiculelor atrage după sine ridicarea acestora. În acelaşi timp, cei care, spre exemplu, blochează  intrarea într-un spital, trebuie să conştientizeze că prin gestul lor pot pune în pericol viaţa unui om. Fac din nou apel la simţul civic, demonstrat în repetate rânduri de locuitorii Sectorului 4,  reamintindu-le că, mai ales în condiţiile în care se anunţă ninsori, parcarea în staţiile RATB sau în intersecţii perturbă trecerea utilajelor de deszăpezire. Ştiu că voi găsi din nou înţelegere din partea lor, de aceea, am cerut societăţii de ridicări să menţină activ un singur utilaj, pentru toată această perioadă”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.

domeniu: 
categorie: