Precizări ale MECT privind conflictul dintre Sind România şi Victoria Năvodari

Urmare a materialelor difuzate în seara zilei de 28.07.2003 la emisiunile informative ale unor posturi de televiziune pe tema situaţiei conflictuale dintre S.C. Sind România şi S.C. Victoria Năvodari, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului precizează că ambele societăţi menţionate deţin avizul de funcţionare eliberat de Agenţia Naţională a Taberelor şi Turismului Şcolar, în conformitate cu prevederile HG 86/1999, dar nu fac parte din sistemul naţional de tabere, administrat de A.N.T.T.S. Referitor la materialele difuzate în seara aceleiaşi zile (28.07.2003) în legătură cu lipsa apei potabile în 5 tabere din judeţul Cluj, precizăm că nici una dintre acestea nu se află în administrarea A.N.T.T.S. şi nu are avizul de funcţionare al acestei instituţii.

Urmare a materialelor difuzate în seara zilei de 28.07.2003 la emisiunile informative ale unor posturi de televiziune pe tema situaţiei conflictuale dintre S.C. Sind România şi S.C. Victoria Năvodari, Biroul de Presă al Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului precizează că ambele societăţi menţionate deţin avizul de funcţionare eliberat de Agenţia Naţională a Taberelor şi Turismului Şcolar, în conformitate cu prevederile HG 86/1999, dar nu fac parte din sistemul naţional de tabere, administrat de A.N.T.T.S.

Referitor la materialele difuzate în seara aceleiaşi zile (28.07.2003) în legătură cu lipsa apei potabile în 5 tabere din judeţul Cluj, precizăm că nici una dintre acestea nu se află în administrarea A.N.T.T.S. şi nu are avizul de funcţionare al acestei instituţii.

domeniu: 
categorie: