Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Predoiu: Vrem să optimizăm cooperarea dintre Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie şi MAE

La sediul Ministerului Justiţiei, în prezenţa ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, a avut loc, marţi, o şedinţă de lucru între reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie şi Ministerului Afacerilor Externe, privind optimizarea cooperării instituţionale în activitatea de procesare a cererilor de acordare a cetăţeniei române depuse la consulatele României, precum şi alte aspecte tehnice care ţin de accelerarea procesării cererilor de acordare a cetăţeniei.
„Dorim să optimizăm cooperarea dintre Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie şi Ministerul de Externe, în cadrul procedurilor de acordare şi redobândire a cetăţeniei. Vom încheia un protocol  pentru transmiterea către Ministerul Afacerilor Externe a ordinelor Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie în formă electronică, pentru a urgenta procedura. Este important să accelerăm ritmul de depunere a jurământului, în special în străinătate, la nivelul ritmului de semnare a ordinelor de acordare a cetăţeniei. Un alt obiectiv asumat este accelerarea procesării intenţiilor exprimate pentru redobândirea cetăţeniei, pentru a constata  cine are dosarul complet şi cine mai trebuie să şi-l completeze cu documentele cerute de lege. Am stabilit cu colegii de la Externe să ne întâlnim periodic, pentru a evalua implementarea celor hotărâte şi alte măsuri de management al cererilor de acordare şi de redobândire a cetăţeniei”, a declarat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu.

domeniu: 
categorie: