Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Prefectul de Sibiu propus secretar de stat

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Dorin Teodorescu, a anunţat miercuri că prefectul de Sibiu, Constantin Trihenea, este propus pentru postul de secretar de stat pentru energie în Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Potrivit lui Teodorescu, decizia de revocare din funcţia de prefect va fi luată, cel mai probabil, în următoarea şedinţă de Guvern.

"Deocamdată există propunerea şi se aşteaptă ordinul de revocare din funcţia de prefect, iar apoi publicarea în Monitorul Oficial a deciziei de numire în cadrul ministerului. Acest lucru se va întâmpla, probabil, în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare", a spus acesta.

domeniu: 
categorie: