Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Preluarea preşedinţiei Deceniului de Incluziune a Romilor de către România

Marti, 4 octombrie, la ora 10:00, România preia presedintia Deceniului de Incluziune a Romilor de la guvernul Ungariei. Ceremonia va avea loc la Palatul Victoria si va fi urmata de o conferinta de presa. Accesul presei se va face pe la intrarea D, incepand cu ora 10:45. Deceniul de Incluziune a Romilor (2005-2015) este un angajament politic asumat de catre Prim-ministri si oficiali ai noua guverne din Europa Centrala si de Sud-Est, cu scopul de a reduce disparitatile în economie si diferentele socio-umane dintre etnicii romi si populatia majoritara.

domeniu: 
categorie: