Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Premierul Boc discută cu oamenii de afaceri despre măsurile anticriză ale Executivului

Premierul Emil Boc le-a transmis oamenilor de afaceri că i-a chemat la Palatul Victoria pentru a face precizări referitoare la politicile pe care Guvernul le-a stabilit pentru combaterea crizei dar şi pentru a analiza problemele cu care se confruntă mediul de afaceri. "Scopul întâlnirii este acela ca, pe de-o parte, să vă facem câteva precizări cu privire la politicile pe care Guvernul intenţionează să le urmeze, atât din perspectiva acordurilor cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional, cât şi a măsurilor interne anticriză pe care le avem", a afirmat premierul.

Primul ministru a mai menţionat că doreşte să cunoască "recomandările, propunerile, observaţiile, criticile şi greutăţile pe care oamenii de afaceri le au".

"Din acest punct de vedere am constituit o echipă mixtă care să preia pe diverse ministere solicitările dumneavostră: Finanţe, Muncă, Justiţie dar şi Mediu sau Economie, urmând ca fiecare propunere a dumneavoastră să fie analizată şi să i se ofere un răspuns (...) studiind tot impactul economic pe care îl poate avea în contextul măsurilor şi politicilor anticriză", a afirmat premierul.

Emil Boc a mai precizat că Executivul va stabili standarde de cost pentru instituţiile publice.

"Adică ce-şi poate permite statul să finanţeze, de la primăria sub 1.000 de locuitori, până la un minister cu 2.000-3.000 de angajaţi, să spună care este optimul de funcţionare, care este personalul necesar şi, de asemenea, să spună ceea ce nu este necesar (...)", a explicat Boc.

domeniu: 
categorie: