Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Premii pentru sportivi timişoreni

Cei mai buni cinci sportivi ai Clubului Sportiv Municipal Timişoara au fost premiaţi de către Primăria şi Consiliul Local Timişoara, pentru rezultatele foarte bune obţinute în cursul anului trecut. Prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 311/2003, consilierii au decis coparticiparea la festivitatea de premiere a acestor sportivi, oferind din bugetul local suma totală de 15 milioane de lei, preciyeayă biroul de presă al Primăriei Timişoara.
Primarul Timişoarei, dl. Gheorghe Ciuhandu, a înmânat premiile următorilor sportivi:

1. Florin Suciu - triplu campion la atletism la competiţia naţională de tineret şi participant la Campionatul Mondial de Atletism pentru seniori din anul 2003
2. Angelica Onea - deţinătoare a două medalii de bronz la campionatele naţionale pentru seniori şi tineret la atletism
3. Liviu Sadoveac - sportiv în lotul naţional de nataţie, deţinător a două medalii de argint şi patru de bronz la campionatele naţionale pentru seniori
4. Cosmin Darie - a obţinut două medalii de bronz la campionatul naţional pentru seniori la nataţie şi este în vizorul Federaţiei pentru cooptarea în lotul naţional al României
5. Dan Emilian - câştigător a două medalii de argint la Campionatele Europene de Modelism pentru seniori şi deţinător a patru medalii de aur la competiţia naţională de specialitate.

Primăria şi Consiliul Local Timişoara vor susţine şi în cursul acestui an activitatea sportivă de performanţă din oraşul de pe Bega, cu convingerea că acest lucru va aduce beneficii Timişoarei.

domeniu: 
categorie: