Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Premiu de excelenţă pentru România la Targul de Turism din Munchen

România a primit ”Premiul de excelenţă” în cadrul târgului de turism de la München, pentru atractivitatea standului şi pentru identitatea vizuală a brandului naţional de turism, care exprimă preţuirea pentru natură şi preocupările privind protecţia mediului.

Premiul de excelenţă a fost atribuit României în data de 23 februarie 2011, de presa bavareză, în parteneriat cu actori importanţi din domeniul turismului, standul României de la München atrăgând atenţia publicului, reprezentanţilor industriei de turism şi a presei de specialitate prin eleganţa design-ului şi expresivitatea identităţii vizuale a României turistice.
Acest premiu, care se oferă foarte rar (nu a mai fost acordat din anul 2007), vizează rezultatele deosebite ale unei persoane sau entităţi turistice independente în reprezentarea unei ţări în cadrul târgului. Premiul le-a fost înmânat reprezentanţilor MDRT, prezenţi la eveniment, de trei jurnalişti de turism cunoscuţi în Germania şi de conducerea târgului.

Ca dovadă a importanţei şi consistenţei pe care o are prezenţa ţării noastre la acest târg, postul de televiziune BR (Televiziunea Bavaria) a prezentat, în 23 februarie a.c., un amplu material despre atractivitatea standului României şi despre alinierea brand-ului la ultimele tendinţe din turism, legate de preţuirea naturii şi protecţia mediului.

domeniu: 
categorie: