Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Preşedintele Argentinei, Cristina Kirchner, bolnavă de cancer

Preşedintele Argentinei, Cristina Kirchner, suferă de cancer la tiroidă, fără metastaze.

 În urma analizelor specifice s-a constatat, însă, că ganglionii limfatici nu au fost atinşi.
 
În vârstă de 58 de ani, Cristina Kirchner va fi înlocuită, temporar, la şefia statului, de vicepreşedintele ţării. În 2011, ea a fost nevoită să-şi întrerupă activitatea de trei ori, din cauza unor stări de rău provocate de scăderi de tensiune.

 La peste un an de la moartea soţului şi predecesorului său, Nestor Kirchner, Cristina Kirchner fost realeasă pentru un al doilea mandat pe 23 octombrie, cu peste 54 la sută din voturi.

domeniu: 
categorie: