Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Prevederile OUG 8/2003 sunt prelungite până la 31 decembrie 2006

Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, 29 iunie 2005, propunerea Ministerului Economiei si Comertului de modificare a OUG 8/2003 privind stimularea procesului de restructurare, reorganizare si privatizare a unor societati nationale, companii nationale si societati comerciale cu capital de stat, precum si a societatilor si regiilor autonome subordonate autoritatilor administratiei publice locale. „Desi este prevazut ca Strategia industriei miniere pentru perioada 2004-2010 sa se reactualizeze si sa includa etape concrete, desfasurarea mult mai rapida a programului de restructurare a unitatilor miniere, obiectiv agreat si de FMI, a determinat necesitatea prelungirii aplicarii prevederilor OUG 8/2003 pana la data de 31 decembrie 2006”, a declarat Ioan Codrut Seres, ministrul economiei si comertului. Aceasta prelungire este necesara deoarece in bugetele de venituri si cheltuieli s-a prevazut in conformitate cu actele normative in vigoare, un anumit numar de personal disponibilizat, care se va modifica progresiv, in conformitate cu programul de restructurare si care se finanteaza de la bugetul de stat.

Restructurarea unitatilor miniere intr-un ritm mai rapid va determina un numar mai mare de disponibilizati decat cel prevazut de HG 2251/2004, care vor beneficia de prevederile OUG 8/2003. HG 2251/2004 prevede aprobarea Listei societatilor nationale, companiilor nationale si societatilor comerciale aflate sub autoritatea sau in coordonarea Ministerului Economiei si Comertului la care se efectueaza concedieri colective in anul 2005.

domeniu: 
categorie: