Prima revistă auto din lume - Autocar - şi în România

Legendara revista britanica Autocar, cu peste 100 de ani de istorie auto, va fi adusa in Romania la inceputul lunii octombrie in limba romana de catre Business Media Group. In istoria de 110 ani (Autocar a fost infiintata in Anglia in anul 1895), revista a devenit una dintre cele mai respectate publicatii de profil din lume, fiind recunoscuta ca avand cele mai impartiale drive teste. De altfel, Autocar este prima revista din lume care a publicat un drive test, fiind inventatoarea acestui tip de articol.

Pe langa materialele preluate, redactia Autocar Romania va face propriile drive teste si comparatii, propriile analize sau subiecte speciale (features), in functie de evenimentele care vor avea loc in fiecare luna pe piata interna. In plus, pe lista de atuuri ale Autocar se regasesc si fotografiile spion sau in premiera cu cele mai noi modele de automobile.

Autocar se pozitioneaza diferit de celelalte reviste de pe piata romaneasca, targetand in principal adevaratii pasionati de masini, cu venituri medii si mari, din mediul urban, lideri de opinie si factori decisivi in achizitionarea de masini, atat in familie cat si in grupul de prieteni. In Romania revista Autocar va aparea lunar, intr-un tiraj de 20.000 de unitati pe luna.

domeniu: 
categorie: