Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Prima şedinţă a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice

Miercuri, 28.07.2004, orele 10,00 , la sediul Prefecturii Capitalei, va avea loc prima sedinta a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Varstnice, organism constituit prin Ordinul Prefectului nr.312/14.05.2004, in baza H.G. nr.499/2004. Organismul nou constituit isi propune in mod deosebit crearea unui climat de colaborare si transparenta care sa permita informarea reciproca asupra problemelor de interes specific persoanelor varstnice; consultarea reprezentantilor acestora asupra proiectelor de acte normative care urmeaza a se initia, identificarea de solutii la problemele cu caracter economic, social, medical si cultural cu care se confrunta aceasta categorie de persoane, etc.

La prima sedinta, se vor prelucra normele metodologice, iar reprezentantii Comitetului Consultativ de Dialog Civic la nivelul Municipiului Bucuresti, respectiv: Asociatia Pensionarilor Bucuresti, Consiliul Persoanelor Varstnice al Municipiului Bucuresti, Directia pentru Dialog, Familie si Solidaritate Sociala, Casa de Asigurari de Sanatate, Casa de Pensii, Directia de Sanatate Publica, Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap - Inspectia Regionala Bucuresti, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor - Oficiul pentru Protectia Consumatorilor, Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National si Brigada de Pompieri “Dealul Spirii” a Capitalei, vor stabili si tematicile de interes comun pentru reuniunile viitoare.

domeniu: 
categorie: