Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Primaria Sectorului 6 promovează campania anti - şpagă

De la începutul acestei săptămâni, Primaria Sectorului 6, prin Serviciul Integrare, Comunicare şi Cooperare Europeana, a demarat o amplă acţiune de promovare a campaniei anti - şpagă, iniţiată de Ministerul Integrării Europene, se arată într-un comunicat remis AMOS News. Derulata sub genericul „Campania E.U. nu dau si nu iau spaga” actiunea a avut ca scop constientizarea riscurilor pe care le implica darea sau luarea de spaga si a constat in distribuirea de materiale specifice: bancnote -specimen - cu imagini sugestive, insigne, pliante atat pentru cetatenii sectorului cat si pentru functionarii publici.

Materialele, tiparite de catre Ministerul Integrarii Europene, atrag atentia asupra riscurilor la care se expun cei care comit astfel de fapte de coruptie si au fost distribuite la sediul primariei si la serviciile descentralizate ale administratiei locale.

domeniu: 
categorie: