Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Primarul Sucevei ameninţă cu 'căderea de capete' la Termica

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, ameninţă cu „căderea de capete” la societetea Termica, al cărei unic acţionar este Consiliul Local, după ce a constatat că lucrările de realizare a căminelor de contorizare şi a instalaţiilor aferente se desfăşoară cu încetinitorul. Lungu a arătat că pînă în prezent au fost executate numai 57 de cămine de contorizare dintr-un total de 263 aruncînd vina atît pe societetea care a cîştigat licitaţia de execuţie dar şi pe cei de la Termica care aveau responsabilităţi în a urmări buna desfăşurare a lucrărilor.

Contractul de execuţie a fost semnat în data de 27 iunie cu firma Conbucovina care însă a subcontractat lucările societăţilor Florconstruct şi Eri. Lungu consideră situaţia ca fiid paradoxală în condiţiile în care banii necesari achitării lucrărilor există în cont fiind bani alocaţi de la bugetul de stat.

„Nu vreau să mai păţesc ce am păţit anul trecut cînd a veni iarna au îngheţat malurile de pămînt şi oamenii nu puteau aibă aces la locuinţe. În apropierea şcolilor sînt tranşee, pline de apă unele din ele şi în curînd vin copiii la şcoală. Voi fi foarte dur şi cu cei de la Termica care răspund de aceste lucrări. Dacă anul trecut numai am zis s-ar putea anul acesta să trec la fapte să cadă capete la Termica în măsura în care nu se ralizează aceste lucrări”, a declarat primarul.

El a precizat că a avut o discuţie cu reprezentanţii firmelor implicate şi cu cei de la Termica stabilindu-se ca lucrările să fie gata pînă la 30 sseptembrie ac. „Sînt surprins negativ vizavi de implicarea celor care răspund de termoficare la Termica, a diriginţilor de şantier, de faptul că s-au pierdut 2 luni de zile de la data semnării contractului. Sper ca în septembrie să fie vreme bună şi să recuperăm lucrările”, a mai spus Lungu.

domeniu: 
categorie: