În primele două luni ale anului 2004, dispeceratele Sucursalei Deva-Distrigaz-Nord S.A. au soluţionat 1096 de sesizări

În primele două luni ale acestui an, dispeceratele S.C. Distrigaz-Nord S.A - Sucursala Deva au soluţionat un număr de 1096 sesizări din partea clienţilor din judeţul Hunedoara. In prima luna a anului, dispeceratele Sucursalei Deva au inregistrat 377 sesizari din care 98 au fost sesizari privind scapari de gaze naturale la instalatiile beneficiarilor, 148 s-au referit la fluctuatii de presiune a gazelor naturale, iar 131 au vizat defecte ale instalatiilor sau aparatelor de utilizare.

71 dintre defectiunile sesizate privind scaparile de gaze s-au dovedit a fi intemeiate, fiind remediate inainte de a pune in pericol viata sau bunurile clientilor.

In luna februarie s-au solutionat un numar de 719 sesizari din partea consumatorilor, mai mult de jumatate, respectiv 405, vizand scapari de gaze naturale, 132 au fost sesizari privind presiunea gazelor naturale iar 182 s-au referit la defecte ale instalatiilor sau aparatelor de utilizare.

Echipele de interventie ale S.C. Distrigaz-Nord Sucursala Deva sunt pregatitite sa intervina cu promptitudine si eficienta la sesizarile consumatorilor din judetul Hunedoara. Acestia trebuie sa sa apeleze de urgenta dispeceratele Sucursalei Deva oricand constata nereguli in functionarea instalatiei sau aparatelor de utilizare a gazelor naturale.

domeniu: 
categorie: