Primul festival al baloanelor din România s-a desfaşurat în Plaza România

Prima editie din Romania a Baloniadei organizata de revista “Lilliput” s-a desfasurat in parcarea centrului comercial Plaza Romania, in Plaza Summer Zone, duminica 7 august incepand cu ora 11:00. Evenimentul, adresat in special copiilor, a fost organizat in perimetrul Plaza Summer Zone din cadrul parcarii centrului comercial Plaza Romania.

Pe scena special amenajata au fost mai multe “ateliere de lucru” unde copiii, sub indrumarea lui Pomplica - maestrul in arta modelarii baloanelor, au confectionat diverse obiecte din baloane. Au avut loc si doua parade de moda: prima a prezentat hainute de carnaval de la Mollyfashion, si a fost urmata de o parada inedita cu HAINUTE CONFECTIONATE DIN BALOANE. Spectacolele de divertisment au fost sustinute de copiii din grupul CONTRAPUNCT.

 


Toate acestea intr-un cadru decorat de Lucian Tanasa - Pompilica cu peste 15.000 de baloane multicolore. Aceste decoruri au fost confectionate din baloane speciale, care pot fi modelate in diverse forme tridimensionale.

 


Festivalul Baloniada are la baza ideea jocului educativ si a creativitatii recreative care nu doar sa atraga copiii, ci sa-i si implice. Copiii au devenit, din simpli spectatori, actori ai unui scenariu creat in prealabil, pe marginea caruia au putut improviza. Programul de divertisment a fost doar un cadru secundar, servind ca fundal audio-video manifestarii active ce a presupus modelarea baloanelor.
domeniu: 
categorie: