Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Primul ministru rus, Yegor Gaidar, ar fi putut fi otrăvit

Doctorii care îl tratează pe primul ministru rus, Yegor Gaidar, sunt de părere că acesta a fost otrăvit, a anunţat joi canalul de ştiri CNN. Purtătorul de cuvânt al primului ministru a anunţat că doctorii cred că oficialul a fost otrăvit, deoarece nu au găsit nici o explicaţie pentru înrăutăţirea bruscă a stării sale de sănătate.

Pe lângă aceasta, doctorii nu au detectat nici o substanţă naturală în organism, astfel că singura variantă care a rămas în picioare, acum, este otrăvire, probabil cu o substanţă sintetică.

Yegor Gaidar, unul dintre liderii partidului liberal al opoziţiei, a început să vomite şi a leşinat vineri, în timpul unei conferinţe în Irlanda, la doar o zi după moarte spionului KGB Alexander Litvinenko.

Pentru moment, doctorii au anunţat că starea lui Gaidar s-a stabilizat şi se îmbunătăţeşte, fiind în afara oricărui pericol.

domeniu: 
categorie: