Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

PRM Covasna acuză UDMR Covasna de furt

PRM1În cadrul conferinţei de presă săptămânale a PRM Covasna, liderul judeţean al partidului, Gică Agrigoroaie, a ţinut să amintească despre situaţia judeţului Covasna în ceea ce priveşte retrocedările, care conform lui nu s-au derulat legal: "UDMR nu vrea nicicum să înapoieze terenuri ale Bisericii Ortodoxe Române; este vorba despre mai bine de 700 de hectare de teren agricol şi forestier. Toate celelalte culte au fost repuse în posesie cu ani în urmă, ba chiar cu mai mult decât s-ar fi cuvenit, doar Biserica Ortodoxă este amânată la nesfârşit. UDMR vrea cu tot dinadinsul să pună mâna pe tot ce e românesc", transmite AMOS News.

Conform lui Agrigoroaie, în cadrul instituţiilor care se ocupă de retrocedări este vorba de rea voinţă, ca şi în repartizarea fondurilor pentru reparaţiile de drumuri covăsnene, în general banii mergând "acolo unde sunt comunităţi importante de maghiari".

Nu este pentru prima oară când liderul judeţean al PRM se lansează în astfel de acuze, acesta având constant convingerea că din UDMR este singurul vinovat pentru actualul statut al judeţului Covasna, plasat printre cele mai sărace din ţară.

domeniu: 
categorie: 
Autor: